Αδυνάτισμα

Το κολλαγόνο ενεργοποιεί την παραγωγή της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης, μιας ορμόνης που μετατρέπει το λίπος σε ενέργεια. Το κολλαγόνο είναι το καύσιμο του οργανισμού κατά τη διάρκεια του ύπνου. Η σύνθεση του νέου κολλαγόνου πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια των πρώτων 90 λεπτών του ύπνου μας. Το νέο αυτό κολλαγόνο ο οργανισμός το χρησιμοποιεί για τις διάφορες λειτουργίες του σώματος και για να επισκευάσει τυχόν ζημιές. Για τη μετατροπή του κολλαγόνου με την κατάλληλη μορφή για τις διάφορες λειτουργίες, ο οργανισμός χρειάζεται ενέργεια, την οποία τη λαμβάνει από το σωματικό λίπος. Όσο περισσότερο το κολλαγόνο τόσο περισσότερες οι καύσεις. Η ανεπάρκεια κολλαγόνου οδηγεί σε αύξηση του βάρους, αφού δεν γίνονται αρκετές καύσεις, γι αυτό είναι σημαντική η λήψη πόσιμου υδρολυμένου κολλαγόνου για όσους θέλουν να χάσουν κιλά, να μειώσουν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας και να ενεργοποιήσουν το μεταβολισμό τους.

Με τη λήψη υδρολυμένου κολλαγόνου, καθώς οι μύες, οι τένοντες, οι σύνδεσμοι και οι συνδετικοί ιστοί τρέφονται, αυξάνεται ο άπαχος μυϊκός ιστός και μειώνονται οι λιπώδεις ιστοί. Ταυτόχρονα, καθώς το σώμα αυτοθεραπεύεται, οι άνθρωποι επιθυμούν να τρώνε λιγότερο, κάνουν πιο υγιεινές διατροφικές επιλογές και γίνονται πιο ενθουσιώδεις με την άσκηση.

Συνιστάται η χρήση του Restart Liquid Collagen μισή ώρα πριν το νυχτερινό ύπνο με άδειο στομάχι για μέγιστα αποτελέσματα στο Αδυνάτισμα.