Αρθρίτιδα

Οι ειδικοί της υγείας εκτιμούν ότι θα υπάρξει μια δραματική αύξηση των διαφόρων μορφών αρθρίτιδας τα επόμενα 20 χρόνια, λόγω της αύξησης του ορίου θνησιμότητας και του σύγχρονου τρόπου ζωής. Για τις εκφυλιστικές ασθένειες, όπως η οστεοαρθρίτιδα, δεν υπήρχε μέχρι τώρα θεραπεία παρά μόνο ανακουφιστικές αγωγές για τη μείωση του πόνου και τη βελτίωση της κίνησης.

Η απώλεια κολλαγόνου ΙΙ από το χόνδρο είναι η κύρια αιτία για την εμφάνιση αρθρίτιδας. Όταν ο χόνδρος, λόγω ατυχήματος, φθοράς, καταπόνησης, βάρους ή ηλικίας καταστραφεί, εμφανίζεται τριβή και ανάπτυξη οστεοφύτων με αποτέλεσμα τον πόνο, την ακαμψία και την ασθένεια.

Μέχρι σήμερα, οι γιατροί θεωρούσαν αδύνατη την αναγέννηση του χόνδρου. Τόσο από εμπειρικές αναφορές όσο από επιστημονικές έρευνες και εργαστηριακά πειράματα, αποδείχθηκε ότι το πόσιμο υδρολυμένο κολλαγόνο μπορεί να διεγείρει τη σύνθεση του φυσικού κολλαγόνου και την αναγέννηση του χόνδρου μέσω της παραγωγής χονδροκυττάρων. Ταυτόχρονα, άλλες μελέτες έδειξαν ότι η λήψη υδρολυμένου κολλαγόνου αυξάνει την πυκνότητα της οστικής μάζας.

Το Restart Liquid Collagen μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανακούφιση των ασθενών με ρευματοειδή αρθρίτιδα, οστεοαρθρίτιδα και άλλες μορφές αρθρίτιδας. Η πρωτεΐνη του υγρού κολλαγόνου αυξάνει την κινητικότητα των αρθρώσεων, μειώνει τις φλεγμονές, τους αρθριτικούς πόνους και τα συμπτώματα της οστεοπόρωσης βελτιώνοντας κατά πολύ και την ψυχολογία του ασθενή και επαναφέροντας την ευεξία και ποιότητα ζωής.