Ύπνος – Νεύρα

Με το πέρασμα του χρόνου, η παραγωγή κολλαγόνου στο σώμα μας μειώνεται, πράγμα που οδηγεί και σε μείωση των φάσεων του ύπνου μας. Τις πιο σημαντικές «εργασίες επιδιόρθωσης» το σώμα μας τις κάνει κατά τη διάρκεια του βραδινού μας ύπνου. Αν κατά τη φάση της επιδιόρθωσης, όταν παράγεται η ανθρώπινη αυξητική ορμόνη, δεν υπάρχει αρκετό κολλαγόνο στον οργανισμό, τότε αυτός είναι αναγκασμένος να «εργάζεται σκληρότερα» για να επιδιορθώσει τις βλάβες, γεγονός που οδηγεί σε διαταραγμένο ύπνο.

Ο ύπνος μας διαιρείται σε διάφορες φάσεις. Κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης, το σώμα αναζητά κολλαγόνο και θρεπτικά στοιχεία για να επιδιορθώσει και να αναζωογονήσει το σώμα. Στη δεύτερη και τρίτη φάση το σώμα ξεκουράζεται και αναρρώνει από τις δραστηριότητες της ημέρας. Οι φάσεις αυτές επαναλαμβάνονται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Όσο περισσότερο χρόνο το σώμα καταναλώνει στην πρώτη φάση τόσο λιγότερο χρόνο έχει για την ξεκούραση και την αναζωογόνησή του.

Η λήψη υγρού πόσιμου υδρολυμένου κολλαγόνου εφοδιάζει τον οργανισμό με το απαραίτητο κολλαγόνο που χρειάζεται για να επιδιορθώσει τις ζημιές και έτσι ο ύπνος παραμένει αδιατάρακτος και ο οργανισμός ξεκουράζεται κατά τη διάρκεια των δυο άλλων φάσεων. Το νευρικό σύστημα χαλαρώνει και οι ζημιές αποκαθίστανται.

Το Restart Liquid Collagen παρέχει στον οργανισμό αργινίνη, ένα από τα σημαντικότερα αμινοξέα για έναν μακράς διάρκειας και βαθύ ύπνο, ενώ συμβάλλει στην αύξηση των επιπέδων της αυξητικής ορμόνης που εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα ύπνου και αποτελεί όπλο κατά της γήρανσης, ενώ κοιμόμαστε.